Home :: Pótalkatrészek és fogyóeszközök :: Szűrő kombinált csomag WDH-616b

Szűrő kombinált csomag WDH-616b

Az árunk: EUR 27.00 Azonnal elérhető
beleértve a honlapot is MwSt
Mennyiség Ár*
2-4 Szám 25.65
5+ Szám 24.84
*Megjegyzés: beleértve a honlapot is MwSt
Mennyiség
 • A tétel részletei
  Szűrő kombinált csomag WDH-616b
  Csak EUR 27.00beleértve. MwSt és plusz Szállítási költségek

  Kombinált csomag a WDH-616b légtisztítónkhoz, amely 1 x teljes szűrőből (HEPA+szén+katalizátor szűrő) és 1 x UV-lámpából áll.

  Jellemzők és előnyök:

  • A HEPA-szűrők az egyik legjobb szűrők közé tartoznak. Már 0,0003 mm-es részecskéket is felfog és kiszűr. Ez magában foglalja a polleneket, baktériumokat és a port, beleértve a finom port is, 99,95 %-os tisztasággal !!!
  • Aktív szén- és katalizátorszűrő kombináció. Elnyeli és megtisztítja a füst és a szagok számos típusát (pl. cigarettafüst), és lebontja a mérgező füstök akár 90%-át (pl. formaldehid, H2S, NH3 stb.) !
  • UV-C fény: Megsemmisíti a leggyakoribb baktériumok és vírusok számos típusát, még akkor is, ha azok a levegőben lévő aeroszolokban vannak, a még egészségesebb környezetért ! Azt is biztosítja, hogy maga a szűrő soha nem válhat a baktériumok táptalajává !

  Felhasználási példák:

  • Asztmások és allergiások: A < 5 µm-es részecskeméretű részecskék belélegezhetőnek, < 2-3 µm-esek pedig alveolárisnak tekintendők. Ezzel a szűrővel a WDH-616b légtisztítóval kombinálva az allergiások és érzékenyek végre újra szabadon lélegezhetnek, köszönhetően a finom porok, penészgombák, baktériumok, atkaallergének, pollenek és sok más kórokozó kivételesen magas szűrési arányának!!!
  • Szagtalanítás: Ki ne tudná, hogy akár fondü, akár sütőedények és egyéb ételek főzése után, a szag néha napokig elkísér a helyiségekben. De a WDH-616b légtisztítóval kombinált szűrőnk gyorsabban véget vet ezeknek a szagoknak !
  • Dohányzás megszüntetése: Ön vagy szerettei dohányoznak ? A szűrővel ellátott WDH-616b légtisztítónak köszönhetően nem csak a cigaretta, pipák, szivarok stb. kellemetlen füstje szívódik fel és semlegesül gyorsabban, de a nikotinnak többé nincs esélye arra, hogy megtelepedjen otthonában és a fehérből sárgává váljon !!!
  • Egészségesebb klíma: Nem szeretne egészségesebb és optimálisabb beltéri klímában élni? Ezekkel a légtisztítókkal és ezzel az UVC lámpával kombinálva egészségesebb környezetet és ezáltal érezhető jó közérzetet teremt ! Ez különösen fontos a gyermekek, idősek és betegek esetében!

  Műszaki adatok:

  Szállítási terjedelem:1x Komplettfilter (HEPA+Kohle+Katalysator Filter), 1x UV Lampe
  Színes:Grau
  Súly:300 g
  A modell megnevezése:

  Egyéb:

  Ha egyéb szűrőink érdeklik, kérjük, használja az alábbi linket: Szűrő WDH

  A WDH® minőségi termék vagy márka, amely szinte kizárólag szakkereskedőkön keresztül érhető el. A WDH® klímaberendezések az elmúlt években kiváló hírnevet szereztek maguknak a kiváló minőségű párátlanító berendezések terén. A minőségi szabványok például a következők: tartósság, a megadott teljesítménynek való megfelelés, a "GS" által tesztelt, természetesen CE megfelelőség és újrahasznosítható anyagok

  Nálunk márkás terméket és természetesen teljes körű ügyfélszolgálatot kap, még a garanciaidő lejárta után is !
  Minden munkanapon szállítunk ! (Gyors banki átutalás esetén a készüléket általában a vásárlást követő 2-3 munkanapon belül megkapja) !
  Mi vagyunk az egyik piacvezető cég Németországban a párátlanítók közvetlen értékesítésében, és garantáljuk Önnek, hogy ezt vagy egy komolyan hasonló készüléket senki másnál nem kap olcsóbban!

  Szállítási költségek egységenként Németországba:

  Ezt a terméket a UPS címen szállítjuk, hogy gyorsan és sérülésmentesen érkezzen!
  Németország:EUR 6.50

  Szállítási költségek készülékenként más uniós országokba és Svájcba:

  Ezt a terméket külföldre szállítjuk a UPS, hogy gyorsan és sérülésmentesen érkezzen!
  Ausztria:EUR 15.00
  BeNeLux EUR 15.00
  Svájc EUR 22.00
  Az EU többi része* EUR 22.00
  *Idegen szigetek nélkül!
  Details
  Tételszám. Kombipaket WDH-616b
  EAN 4260196719322
  Gyártó WDH
  (térfogat) súly: 0.60 kg
  Shipping Company UPS
   
  Az árunk: EUR 27.00 Azonnal elérhető
  beleértve a honlapot is MwSt
  Mennyiség Ár*
  2-4 Szám 25.65
  5+ Szám 24.84
  *Megjegyzés: beleértve a honlapot is MwSt
  Mennyiség

 • Részletképek

  Részletképek

  Filter_Kombipaket_WDH-616b
 • További cikk
  Teljes szűrő WDH-616b / WDH-626L
  UVC-lámpa (egyszemélyes), amely a WDH-616b, WDH-660b, WDH-988b és WDH-C03 modellekhez használható
  Teljes szűrő WDH-616b / WDH-626L UVC-lámpa (egyszemélyes), amely a WDH-616b, WDH-660b, WDH-988b és WDH-C03 modellekhez használható
  €16.00
  €9.90
 • Vásárlói vélemények

  Information zur Echtheit von Kundenbewertungen

  Unser Unternehmen sammelt über den unabhängigen Dienstleister SHOPVOTE Bewertungen. SHOPVOTE setzt automatische und manuelle Maßnahmen ein, um Bewertungen zu verifizieren. Informationen zur Echtheit von Kundenbewertungen auf SHOPVOTE finden Sie hier.  Vásárlói vélemények

  1 4.4
  • Szerző: Karl E.
   Alles bestens, bin äußerst zufrieden!
 • Szállítási költségek
  Becsült szállítási költségek készülékenként:

  A UPS címen szállítunk, hogy a Szűrő kombinált csomag WDH-616b sértetlenül érkezzen!

  Szállítás a következő címre költségek EUR 6.50

  A feltüntetett szállítási költségek tájékoztató jellegűek a termék megrendelésekor. A tényleges szállítási költséget végül az Ön egyedi szállítási címe, valamint a teljes rendelés mennyisége határozza meg ! A pontos szállítási költséget a rendelési folyamat során jelenítjük meg. Sajnos külföldi szigetekre NEM tudunk szállítást ajánlani !
 • Küldje el egy barátnak...
  : *
  : *
  : *
  Kérjük, ismételje meg a számokat a grafikus mezőben:


  *

Copyright © 2006-2022 Aktobis AG