Home :: Kincsesbánya

Kincsesbánya

Kincsesbánya
Itt talál bemutató és visszaváltó egységeket, amelyeket online nagyszerű áron vásárolhat meg.
Ezek a kínált egységek teljes körű garanciával és ügyfélszolgálatunkkal rendelkeznek.

Cikk

  •  per page
Akkumulátoros kézifúvó WDH-6601
Kiváló minőségű professzionális akkumulátoros kézifúvó teljes tartozékokkal. Ezt a szerszámot a por és a szennyeződés elfújására vagy felszívására fejlesztették ki. Nagyon masszívan gyártott és hosszú élettartamra tervezett. A ház kiváló minőségű műanyagból készült. Ezen kívül ezt a szerszámot a neves "Heimwerker Praxis" szaklap (1/2017-es szám) 1,5-ös általános osztályzattal értékelte !!!

Az árunk: €39.50
Ajánlott kiskereskedelmi ár (RRP): €99.00 Megtakarítod 60%
beleértve a honlapot is VAT
Mennyiség
Autó légtisztító WDH-AP121212
Autó légtisztító WDH-AP1212 az egészségesebb életért, asztmásoknak és allergiásoknak ajánlott !!! Kiváló minőségű légtisztító modern kialakításban járművekbe (autó, teherautó, lakókocsi, lakókocsi) és utazásra is alkalmas. A működtetés One-Touch technológiával történik, így a készüléket egyetlen gombnyomással működtetheti anélkül, hogy vezetés közben elvonja a figyelmét.

Az árunk: €33.00
Ajánlott kiskereskedelmi ár (RRP): €79.00 Megtakarítod 58%
beleértve a honlapot is VAT
Mennyiség
Mennyezetre szerelt sugárzó fűtőtest WDH-200LS
Ez a kiváló minőségű, mennyezetre szerelhető, LED-lámpával ellátott sugárzó fűtőtest egy lánccal a mennyezetre, sátortetőre vagy hasonlóra szerelhető. Kültéri használatra is alkalmas ! A hő azonnal átadódik, és még a szél is alig tudja "elvinni" ezt a hőtermelést.

Az árunk: €99.00
Ajánlott kiskereskedelmi ár (RRP): €189.00 Megtakarítod 48%
beleértve a honlapot is VAT
Mennyiség
Mennyezetre szerelt sugárzó fűtőtest WDH-210S
Ez a kiváló minőségű, mennyezetre szerelhető sugárzó fűtőtest egy lánccal a mennyezetre, sátortetőre vagy hasonlóra szerelhető. Kültéri használatra is alkalmas ! A hő gyorsan átadódik, és még a szél is alig tudja "elvinni" ezt a hőtermelést.

Az árunk: €99.00
Ajánlott kiskereskedelmi ár (RRP): €195.00 Megtakarítod 49%
beleértve a honlapot is VAT
Mennyiség
Sötét radiátor WDH-180DS
Ez a kiváló minőségű sötét sugárzó fűtőtest (fekete sugárzó fűtőtest) ideálisan alkalmas ott, ahol a fűtőfény zavaró lenne, vagy ahol el kell tekinteni az érzékeny fűtőcső használatától. A sötét sugárzó fűtőtest falra szerelhető vagy a mennyezetre akasztható.

Az árunk: €160.00
Ajánlott kiskereskedelmi ár (RRP): €269.00 Megtakarítod 41%
beleértve a honlapot is VAT
Mennyiség
Elektromos hőlégfúvó WDH-BGC30 (30 kW)
Elektromos fűtőágyú WDH-BGC30 beépített ventilátorral és 30.000 watt (30 kW) maximális fűtőteljesítménnyel ! Ez a 400V / 63A csatlakozással rendelkező, igen nagy teljesítményű elektromos fűtőágyú jó ár-érték arányával és könnyű kezelhetőségével nyűgöz le. A készülék nagyon hatékony és szinte kizárólag fémből készült, így rendkívül robusztus.

Az árunk: €419.25
Ajánlott kiskereskedelmi ár (RRP): €699.00 Megtakarítod 40%
beleértve a honlapot is VAT
Mennyiség
Elektromos fűtőberendezés WDH-IFH20 (20 kW)
Ez a nagy teljesítményű elektromos fűtőtest beépített ventilátorral és nagyon erős 20.000 watt (20 kW) maximális fűtőteljesítménnyel rendelkezik ! A készülék 400V-os (32A) csatlakozással rendelkezik, és jó ár-érték arányával és könnyű kezelhetőségével nyűgöz le. A készülék nagyon hatékony és szinte kizárólag fémből készült, így rendkívül robusztus. Ezért ideális kereskedelmi és igényes használatra.

Az árunk: €245.00
Ajánlott kiskereskedelmi ár (RRP): €389.00 Megtakarítod 37%
beleértve a honlapot is VAT
Mennyiség
WDH-BGP03 ventilátoros fűtőtest (3 kW)
Ez a bevált, 3000 watt (3 kW) maximális hőteljesítményű, normál hálózati csatlakozóval (230 V) rendelkező fűtőventilátor nagyon jó ár-érték arányával és könnyű kezelhetőségével nyűgöz le! A készülék nagyon hatékony és szinte kizárólag fémből készült, így rendkívül robusztus.

Az árunk: €55.00
Ajánlott kiskereskedelmi ár (RRP): €99.00 Megtakarítod 44%
beleértve a honlapot is VAT
Mennyiség
WDH-BGP09 ventilátoros fűtőtest (9 kW)
Ez a nagy teljesítményű, 400V / 16A csatlakozással rendelkező ventilátoros fűtőberendezés nagyon jó ár-érték arányával és könnyű kezelhetőségével nyűgöz le. A készülék nagyon hatékony és szinte kizárólag fémből készült, így rendkívül robusztus. Ezért ideális kereskedelmi és igényes használatra.

Az árunk: €126.75
Ajánlott kiskereskedelmi ár (RRP): €199.00 Megtakarítod 36%
beleértve a honlapot is VAT
Mennyiség
WDH-240GT sugárzó fűtőberendezés
Ez a kiváló minőségű, csúcsminőségű sugárzó fűtőtest ideálisan alkalmas ott, ahol azonnal melegre van szükség. A hő azonnal átadódik, és még a szél is alig tudja "elvinni" ezt a hőtermelést. A közvetlen fűtési területen (150°-os szögben és kb. 3 méterig) a hő azonnal érezhető, nem kell megvárni, amíg az egész helyiség/terület felmelegszik.

Az árunk: €290.00
Ajánlott kiskereskedelmi ár (RRP): €329.00 Megtakarítod 12%
beleértve a honlapot is VAT
Mennyiség
Párásító WDH-MG1
A nagy teljesítményű ultrahangos párásító WDH-MG1 ultrahangos nagyfrekvenciás rezgés segítségével a vizet a legkisebb, kb. 1-5 µm (ezredmilliméter) vízgőz részecskékre porlasztja !!! Ezután egy ventilátorrendszer gondoskodik arról, hogy ez az ultrafinom vízgőz egyenletesen kerüljön a szoba levegőjébe, amíg el nem éri a kívánt páratartalmat.

Az árunk: €170.00
Ajánlott kiskereskedelmi ár (RRP): €269.00 Megtakarítod 37%
beleértve a honlapot is VAT
Mennyiség
Légtisztító WDH-C03
Ez az elegáns és megbízható légtisztító jó ár-érték arányával nyűgöz le! A legmodernebb technológiával felszerelt, ezért ideális mindazoknak, akik egészségesebben szeretnének élni, valamint ajánlott asztmásoknak és allergiásoknak!
HEPA (H13) szűrővel van felszerelve, amely az egyik legjobb szűrő. Már 0,0003 mm-es részecskéket is felfog és kiszűr. Ez magában foglalja a polleneket, baktériumokat és port, beleértve a finom port is, 99,95 %-os tisztasággal !!!

Az árunk: €206.25
Ajánlott kiskereskedelmi ár (RRP): €299.00 Megtakarítod 31%
beleértve a honlapot is VAT
Mennyiség
Dobfúvó WDH-TG60L
Dobventilátor, ipari ventilátor WDH-TG60L robusztus fémből, erős, 5.900 m3/h maximális légkeringetéssel ! Ez a készülék nagyon robusztusan gyártott és hosszú élettartamra tervezett. Nagyon nagy légáramlást produkál viszonylag alacsony energiafogyasztás mellett. Az egész egység és a rotor fémből készült.

Az árunk: €185.00
Ajánlott kiskereskedelmi ár (RRP): €298.00 Megtakarítod 38%
beleértve a honlapot is VAT
Mennyiség
Toronyventilátor WDH-TW1803
Ez a kiváló minőségű, nagyon vonzó kialakítású toronyventilátor biztonságos állvánnyal rendelkezik, és hosszú élettartamra tervezték. A készülék jó ár-teljesítmény arányával, változatos beállítási lehetőségeivel és könnyű kezelhetőségével nyűgöz le.

Az árunk: €59.00
Ajánlott kiskereskedelmi ár (RRP): €119.00 Megtakarítod 50%
beleértve a honlapot is VAT
Mennyiség
WDH-300WS falra szerelhető sugárzó fűtőberendezés
Ez a kiváló minőségű, falra szerelhető sugárzó fűtőtest számos különböző falra felszerelhető. Ideálisan alkalmas kültéri használatra ! A hő gyorsan átadódik és még a szél is alig tudja "elvinni" ezt a hőtermelést. A közvetlen fűtési területen (150°-os szögben és kb. 3 méterig) a hő három percen belül érezhető, anélkül, hogy előbb az egész helyiséget/területet fel kellene fűteni.

Az árunk: €99.00
Ajánlott kiskereskedelmi ár (RRP): €199.00 Megtakarítod 50%
beleértve a honlapot is VAT
Mennyiség
  •  per page