Home :: Párásító és aromadiffúzor

Párásító és aromadiffúzor

Párásító és aromadiffúzor
Ebben a kategóriában az Aktobis AG párásítóit találja.

Cikk

  •  per page
Illóolaj-készlet Levendula, kakukkfű, eukaliptusz, citromfű, rozmaring és bergamott
Ezzel a népszerű 100%-ban természetes illóolajokat tartalmazó wellness szettel, melyben a levendula, kakukkfű, eukaliptusz, citromfű, rozmaring és bergamott egyenként 10ml-es mennyiségben található, a természet legjobbjaival a legmagasabb minőséget tűztük ki célul.

Az árunk: €24.00
Ajánlott kiskereskedelmi ár (RRP): €29.00 Megtakarítod 17%
beleértve a honlapot is MwSt
Mennyiség
Aromadiffúzor WDH-AD31
Ez a nagyon modern és gyönyörű ultrahangos aromadiffúzor a legmodernebb, és lenyűgözően jó minőségű, nagyon jó ár-érték arányú. Az ultrahangos nagyfrekvenciás rezgésnek köszönhetően az aroma a legkisebb, kb. 1-5 µm (ezredmilliméter) méretű pára részecskékre porlasztódik, és így jobban eloszlik a helyiségben !!!

Az árunk: €24.90
Ajánlott kiskereskedelmi ár (RRP): €49.00 Megtakarítod 49%
beleértve a honlapot is MwSt

Opciók:  Állam: Új
Mennyiség
Párásító WDH-SA6501
A WDH-SA6501 párásító a párolgás természetes módját használja, ezért teljesen érzéketlen a mészre ! Egy speciális párologtató membrán megnöveli a vízfelületet, így biztosítva a magas, akár 150 ml / óra párolgási sebességet !

Az árunk: €39.90
Ajánlott kiskereskedelmi ár (RRP): €79.00 Megtakarítod 49%
beleértve a honlapot is MwSt

Opciók:  Állam: Új
Mennyiség
Párásító WDH-SK6630
A WDH-SK6630 csúcs párásító ultrahangos, nagyfrekvenciás rezgés segítségével a vizet a legkisebb, kb. 1-5 µm (ezredmilliméter) vízgőz részecskékre porlasztja !!! Ezután egy ventilátorrendszer gondoskodik arról, hogy ez a rendkívül finom vízgőz egyenletesen kerüljön a helyiség levegőjébe, amíg el nem éri a kívánt páratartalmat.

Az árunk: €49.90
Ajánlott kiskereskedelmi ár (RRP): €99.00 Megtakarítod 50%
beleértve a honlapot is MwSt

Opciók:  Állam: Új
Mennyiség
Párologtató Alaze
A kis elpárologtató új mércét állít fel. Annak ellenére, hogy csak egy szűrőkazetta van, az Alaze majdnem ugyanazt a teljesítményt éri el, mint egy sokkal nagyobb, 2 kazettás elpárologtató. Ez az új, szabadalmaztatott DAST technológiának köszönhető.

Az árunk: €119.00
Ajánlott kiskereskedelmi ár (RRP): €139.00 Megtakarítod 14%
beleértve a honlapot is MwSt
Mennyiség
Aquarius légmosó
Párásító és légtisztító kombinálva egy készülékben ! Az Aquarius légmosó a műszaki minőség és a látvány sikeres kombinációja. A formatervezési és működési elemek megerősítik a Coplax/Stylies cégek formás háztartási készülékek svájci fellegvárához való tartozást.

Az árunk: €159.00
Ajánlott kiskereskedelmi ár (RRP): €349.00 Megtakarítod 54%
beleértve a honlapot is MwSt
Mennyiség
Párásító WDH-MG1
A nagy teljesítményű ultrahangos párásító WDH-MG1 ultrahangos nagyfrekvenciás rezgés segítségével a vizet a legkisebb, kb. 1-5 µm (ezredmilliméter) vízgőz részecskékre porlasztja !!! Ezután egy ventilátorrendszer gondoskodik arról, hogy ez a rendkívül finom vízgőz egyenletesen kerüljön a helyiség levegőjébe, amíg el nem éri a kívánt páratartalmat.

Az árunk: €199.00
Ajánlott kiskereskedelmi ár (RRP): €269.00 Megtakarítod 26%
beleértve a honlapot is MwSt
Mennyiség
Antares légmosó
Az ANTARES légmosónk egy igazi mindenes. Tisztítja a levegőt, és megszabadítja azt a legkisebb részecskéktől, például a pollenektől vagy a portól, ugyanakkor párásítja is azt. Az antibakteriális bevonatú szűrőszőnyeg forog a vízben, és így mossa ki a szennyeződéseket a levegőből.

Az árunk: €299.00
Ajánlott kiskereskedelmi ár (RRP): €369.00 Megtakarítod 19%
beleértve a honlapot is MwSt
Mennyiség Elfogyott
  •  per page