Home :: Légtisztítók és ózongenerátorok :: Légtisztító WDH-H6

Légtisztító WDH-H6

Anklicken um Bild zu bewegen
3D image Luftreiniger WDH-H6 Luftreiniger WDH-H6 oben Luftreiniger WDH-H6 offen
Az árunk: EUR 469.00
beleértve a honlapot is MwSt
11%
Állam
Mennyiség
 • A tétel részletei
  Finom por ? Pollen ? Nikotin ? Szagok ? Baktériumok ? Vírusok? Kórokozók ? Formák ?
  Légtisztító WDH-H6
  Robusztus fémházzal, érintőkijelzővel (érzékelős billentyűzet), modern LCD kijelzővel és 4-szeres szűrőrendszerrel !!!
  Csak EUR 469.00beleértve. MwSt és plusz Szállítási költségek

  High-end légtisztító WDH-H6, robusztus fémházzal, érintőképernyővel (szenzoros billentyűzet), modern LCD kijelzővel és 4-szeres szűrőrendszerrel! Top készülék, 0,0003 mm méretű részecskék szűrése, beleértve a polleneket, baktériumokat és port, beleértve a finom port is, 99,97 %-os tisztasággal ! A WDH-H6 légtisztítót a legújabb műszaki ismeretek alapján optimalizáltuk. A készülék egy finom szűrőblokkal működik, amely egy HEPA-szűrő és egy aktív szénszűrő kombinációja. Normál körülmények között az élettartama körülbelül 4300 üzemóra. A légtisztító napi kb. 8 órás működése esetén ez akár 18 hónapos időtartamnak felel meg! Erősebben szennyezett helyiségekben, pl. dohányos háztartásokban előfordulhat, hogy a finom szűrőblokkot kb. 6 hónap után ki kell cserélni.

  Az ajánlott kiskereskedelmi ár (RRP) EUR 529.00

  Jellemzők és előnyök:

  • Előszűrő: A tisztítható előszűrő (szűrőrács plusz szűrőhab) eltávolítja az összes nagyobb részecskét, például a durva port, szőrszálakat és szöszöket, és biztosítja a HEPA-szűrő hosszabb élettartamát.
  • Elektrosztatikus szűrőblokk (ESP): poreltávolítás 0,1 mikrométerig és mikrobaölő hatás (baktériumok, vírusok és gombák) a legmodernebb elektrosztatikus szűrésen (6 kV) alapul ! A rozsdamentes acélból készült ESP szűrőblokk könnyen tisztítható, és utána újra és újra használható.
  • HEPA-szűrő: Ez a márkaszűrő az egyik legjobb szűrő, amely akár 0,0003 mm-es részecskéket is felfog és kiszűr. Ez magában foglalja a polleneket, baktériumokat, penészspórákat és port 99,97%-os tisztasággal !!!
  • Aktív szénszűrő: Elnyeli és megtisztítja a füst és a szagok számos típusát (pl. cigarettafüst), valamint segít lebontani a mérgező füstöket, gázokat és oldószereket.
  • Anioncserélő: Másodpercenként kb. 6-8 millió aniont/iont termel, amelyek proaktívan küzdenek a füst és más szennyeződések ellen a helyiségben.
  • Levegőérzékelő működése (automatikus üzemmód): Automatikusan méri a levegő minőségét. Ha az érzékelt levegőminőség nagyon jó, a légtisztító automatikusan nagyon alacsony működési szintre (Alacsony) kapcsol: Ha az eredmény ennek ellenkezője, és a levegő minősége rosszabb vagy rosszabb, a működési szint automatikusan beáll (Közepes, Magas vagy Turbo).
  • Automatikus időzítő: Az időzítővel előre beállíthatja/megválaszthatja a készülék hátralévő üzemidejét legfeljebb 12 órára.
  • Érintőpanel: Ezzel a modern kezelőpanellel gyorsan és pontosan elvégezheti a beállításokat.
  • 3 sebességfokozat: erős, közepes és gyenge
  • Éjszakai üzemmód: sötétített üzemmód, valamint nagyon csendes működés.
  • LED kijelző: A légtisztító modern és nagyon világos LCD-kijelzővel rendelkezik, így mindig gyors áttekintése van az összes beállításról. Továbbá jelzi az aktuális levegőminőséget és szükség esetén a szűrőcserét.
  • Fém ház: Nagyon robusztus, kiváló minőségű és vonzó kialakítású.
  • Gyermekzár: Alkalmas a beállítások véletlenszerű módosításának megakadályozására.
  • Nagyon alacsony, maximum csak 45 wattos energiafogyasztás !
  • Modern design és nagyon vonzó megjelenés !
  • Egyszerű karbantartás: Szükség esetén a szűrők 2 perc alatt cserélhetők! Ezt bárki megteheti műszaki ismeretek és eszközök nélkül is !

  Awards and Certifications:

  • Természetesen CE és EMC megfelelőséggel

  Felhasználási példák:

  • Asztmások és allergiások: A < 5 µm-es részecskeméretű részecskék belélegezhetőnek, < 2-3 µm-esek pedig alveolárisnak tekintendők. Ezzel a légtisztítóval az allergiások és érzékenyek végre újra szabadon lélegezhetnek, köszönhetően a finom porok, penészgombák, baktériumok, atkaallergének, pollenek és sok más kórokozó kivételesen magas szűrési arányának!!!
  • Egészségesebb klíma: Nem szeretne egészségesebb és optimálisabb beltéri klímában élni? Ezzel a légtisztítóval egészségesebb környezetet és ezáltal érezhető jó közérzetet teremt! Ez különösen fontos a gyermekek, idősek és betegek számára !!!
  • Szagtalanítás : Ki ne tudná, hogy akár fondü, akár sütőedények és egyéb ételek főzése után a szag néha napokig elkíséri a helyiségekben. De a légtisztítónk gyorsabban véget vet ezeknek a szagoknak !
  • Dohányzás megszüntetése: Ön vagy szerettei dohányoznak ? Ennek a légtisztítónak köszönhetően nem csak a cigaretta, pipák, szivarok stb. kellemetlen füstje szívódik fel és semlegesül gyorsabban, de a nikotinnak többé nincs esélye arra, hogy megtelepedjen otthonában és a fehérből sárgává váljon !!!
  • Finompor és kipufogógázok eltávolítása: Ha forgalmas út mellett vagy nagyvárosban élsz, védd meg magad légtisztítónkkal a levegőben lévő sok mérgező anyag ellen, amelyeknek ott sajnos elkerülhetetlenül ki vagy téve !!!

  Műszaki adatok:

  Működési feszültség:220V / 50Hz
  Max. Energiafogyasztás:45 W (0,2 A)
  Max. Légkeringés:3. szakasz: 250 m³/h
  Mittelwert Luftumwälzung :2. fokozat: 230 m³/h
  Niedrigste Luftumwälzung:1. szakasz: 210 m³/h
  Zajkeltés:1. szint: 38 dB(A), 2. szint: 42 dB(A), 3. szint: 49 dB(A)
  Alkalmas max.:40 m² (100 m³)
  A termék mérete (H/W/D):600 x 352 x 204 mm
  Súly:13,5 kg
  Szállítási terjedelem:Légtisztító, hálózati kábel, használati utasítás
  Színes:Fehér

  Egyéb:

  Ha egy másik >erősebb/gyengébb< légtisztító érdekli, kérjük, használja az alábbi linket: Légtisztító WDH

  A WDH® minőségi termék vagy márka, amely szinte kizárólag szakkereskedőkön keresztül érhető el. A WDH® klímaberendezések az elmúlt években kiváló hírnevet szereztek maguknak a kiváló minőségű párátlanító berendezések terén. A minőségi szabványok például a következők: tartósság, a megadott teljesítménynek való megfelelés, a "GS" által tesztelt, természetesen CE megfelelőség és újrahasznosítható anyagok

  Nálunk márkás terméket és természetesen teljes körű ügyfélszolgálatot kap, még a garanciaidő lejárta után is !
  Minden munkanapon szállítunk ! (Gyors banki átutalás esetén a készüléket általában a vásárlást követő 2-3 munkanapon belül megkapja) !
  Mi vagyunk az egyik piacvezető cég Németországban a párátlanítók közvetlen értékesítésében, és garantáljuk Önnek, hogy ezt vagy egy komolyan hasonló készüléket senki másnál nem kap olcsóbban!

  Szállítási költségek egységenként Németországba:

  Ezt a terméket a UPS címen szállítjuk, hogy gyorsan és sérülésmentesen érkezzen!
  Németország:EUR 9.00

  Szállítási költségek készülékenként más uniós országokba és Svájcba:

  Ezt a terméket külföldre szállítjuk a UPS, hogy gyorsan és sérülésmentesen érkezzen!
  Ausztria:EUR 20.00
  BeNeLux EUR 20.00
  Svájc EUR 39.00
  Az EU többi része* EUR 39.00
  *Idegen szigetek nélkül!
  Details
  Tételszám. WDH-H6
  EAN 4260196711098
  Gyártó WDH
  (térfogat) súly: 17.00 kg
  Shipping Company UPS
   
  Ajánlott kiskereskedelmi ár (RRP): EUR 529.00
  Az árunk: EUR 469.00
  beleértve a honlapot is MwSt
  Állam
  Mennyiség

 • Fájlok
 • Részletképek

  Részletképek

  Luftreiniger WDH-H6
  Luftreiniger WDH-H6 oben
  Luftreiniger WDH-H6 offen
 • További cikk
  WDH-H6 finom szűrőblokk (HEPA + aktív szén)
  9in1 levegőminőség-monitor
  Előszűrő (egyszemélyes) WDH-H6
  WDH-H6 finom szűrőblokk (HEPA + aktív szén) 9in1 levegőminőség-monitor Előszűrő (egyszemélyes) WDH-H6
  €39.00
  €219.00
  €20.00
 • Vásárlói vélemények

  Information zur Echtheit von Kundenbewertungen

  Unser Unternehmen sammelt über den unabhängigen Dienstleister SHOPVOTE Bewertungen. SHOPVOTE setzt automatische und manuelle Maßnahmen ein, um Bewertungen zu verifizieren. Informationen zur Echtheit von Kundenbewertungen auf SHOPVOTE finden Sie hier.  Vásárlói vélemények

  1 4.8
  • Szerző: Bärbel G.
   Liebes Aktobis Team, der Service ist super. Danke für die schnelle und professionelle Abwicklung. Produkt läuft nun seit einigen Tagen und ich habe nichts auszusetzen. Liebe Grüße
 • Szállítási költségek
  Becsült szállítási költségek készülékenként:

  A UPS címen szállítunk, hogy a Légtisztító WDH-H6 sértetlenül érkezzen!

  Szállítás a következő címre költségek EUR 9.00

  A feltüntetett szállítási költségek tájékoztató jellegűek a termék megrendelésekor. A tényleges szállítási költséget végül az Ön egyedi szállítási címe, valamint a teljes rendelés mennyisége határozza meg ! A pontos szállítási költséget a rendelési folyamat során jelenítjük meg. Sajnos külföldi szigetekre NEM tudunk szállítást ajánlani !
 • Küldje el egy barátnak...
  : *
  : *
  : *
  Kérjük, ismételje meg a számokat a grafikus mezőben:


  *

Copyright © 2006-2022 Aktobis AG