Home :: Légtisztítók és ózongenerátorok :: Légtisztító WDH-H6

Légtisztító WDH-H6

Anklicken um Bild zu bewegen
3D image Luftreiniger_WDH-H6_Video
Az árunk: EUR 469.00
beleértve a honlapot is MwSt
 
Állam
Mennyiség
Finom por ? Pollen ? Nikotin ? Szagok ? Baktériumok ? Vírusok? Kórokozók ? Formák ?
Légtisztító WDH-H6
Robusztus fémházzal, érintőkijelzővel (érzékelős billentyűzet), modern LCD kijelzővel és 4-szeres szűrőrendszerrel !!!
Csak EUR 469.00beleértve. MwSt és plusz Szállítási költségek

High-end légtisztító WDH-H6, robusztus fémházzal, érintőképernyővel (szenzoros billentyűzet), modern LCD kijelzővel és 4-szeres szűrőrendszerrel! Top készülék, 0,0003 mm méretű részecskék szűrése, beleértve a polleneket, baktériumokat és port, beleértve a finom port is, 99,97 %-os tisztasággal ! A WDH-H6 légtisztítót a legújabb műszaki ismeretek alapján optimalizáltuk. A készülék egy finom szűrőblokkal működik, amely egy HEPA-szűrő és egy aktív szénszűrő kombinációja. Normál körülmények között az élettartama körülbelül 4300 üzemóra. A légtisztító napi kb. 8 órás működése esetén ez akár 18 hónapos időtartamnak felel meg! Erősebben szennyezett helyiségekben, pl. dohányos háztartásokban előfordulhat, hogy a finom szűrőblokkot kb. 6 hónap után ki kell cserélni.

Az ajánlott kiskereskedelmi ár (RRP) EUR 529.00

Jellemzők és előnyök:

 • Előszűrő: A tisztítható előszűrő (szűrőrács plusz szűrőhab) eltávolítja az összes nagyobb részecskét, például a durva port, szőrszálakat és szöszöket, és biztosítja a HEPA-szűrő hosszabb élettartamát.
 • Elektrosztatikus szűrőblokk (ESP): poreltávolítás 0,1 mikrométerig és mikrobaölő hatás (baktériumok, vírusok és gombák) a legmodernebb elektrosztatikus szűrésen (6 kV) alapul ! A rozsdamentes acélból készült ESP szűrőblokk könnyen tisztítható, és utána újra és újra használható.
 • HEPA-szűrő: Ez a márkaszűrő az egyik legjobb szűrő, amely akár 0,0003 mm-es részecskéket is felfog és kiszűr. Ez magában foglalja a polleneket, baktériumokat, penészspórákat és port 99,97%-os tisztasággal !!!
 • Aktív szénszűrő: Elnyeli és megtisztítja a füst és a szagok számos típusát (pl. cigarettafüst), valamint segít lebontani a mérgező füstöket, gázokat és oldószereket.
 • Anioncserélő: Másodpercenként kb. 6-8 millió aniont/iont termel, amelyek proaktívan küzdenek a füst és más szennyeződések ellen a helyiségben.
 • Levegőérzékelő működése (automatikus üzemmód): Automatikusan méri a levegő minőségét. Ha az érzékelt levegőminőség nagyon jó, a légtisztító automatikusan nagyon alacsony működési szintre (Alacsony) kapcsol: Ha az eredmény ennek ellenkezője, és a levegő minősége rosszabb vagy rosszabb, a működési szint automatikusan beáll (Közepes, Magas vagy Turbo).
 • Automatikus időzítő: Az időzítővel előre beállíthatja/megválaszthatja a készülék hátralévő üzemidejét legfeljebb 12 órára.
 • Érintőpanel: Ezzel a modern kezelőpanellel gyorsan és pontosan elvégezheti a beállításokat.
 • 3 sebességfokozat: erős, közepes és gyenge
 • Éjszakai üzemmód: sötétített üzemmód, valamint nagyon csendes működés.
 • LED kijelző: A légtisztító modern és nagyon világos LCD-kijelzővel rendelkezik, így mindig gyors áttekintése van az összes beállításról. Továbbá jelzi az aktuális levegőminőséget és szükség esetén a szűrőcserét.
 • Fém ház: Nagyon robusztus, kiváló minőségű és vonzó kialakítású.
 • Gyermekzár: Alkalmas a beállítások véletlenszerű módosításának megakadályozására.
 • Nagyon alacsony, maximum csak 45 wattos energiafogyasztás !
 • Modern design és nagyon vonzó megjelenés !
 • Egyszerű karbantartás: Szükség esetén a szűrők 2 perc alatt cserélhetők! Ezt bárki megteheti műszaki ismeretek és eszközök nélkül is !

Awards and Certifications:

 • Természetesen CE és EMC megfelelőséggel

Felhasználási példák:

 • Asztmások és allergiások: A < 5 µm-es részecskeméretű részecskék belélegezhetőnek, < 2-3 µm-esek pedig alveolárisnak tekintendők. Ezzel a légtisztítóval az allergiások és érzékenyek végre újra szabadon lélegezhetnek, köszönhetően a finom porok, penészgombák, baktériumok, atkaallergének, pollenek és sok más kórokozó kivételesen magas szűrési arányának!!!
 • Egészségesebb klíma: Nem szeretne egészségesebb és optimálisabb beltéri klímában élni? Ezzel a légtisztítóval egészségesebb környezetet és ezáltal érezhető jó közérzetet teremt! Ez különösen fontos a gyermekek, idősek és betegek számára !!!
 • Szagtalanítás : Ki ne tudná, hogy akár fondü, akár sütőedények és egyéb ételek főzése után a szag néha napokig elkíséri a helyiségekben. De a légtisztítónk gyorsabban véget vet ezeknek a szagoknak !
 • Dohányzás megszüntetése: Ön vagy szerettei dohányoznak ? Ennek a légtisztítónak köszönhetően nem csak a cigaretta, pipák, szivarok stb. kellemetlen füstje szívódik fel és semlegesül gyorsabban, de a nikotinnak többé nincs esélye arra, hogy megtelepedjen otthonában és a fehérből sárgává váljon !!!
 • Finompor és kipufogógázok eltávolítása: Ha forgalmas út mellett vagy nagyvárosban élsz, védd meg magad légtisztítónkkal a levegőben lévő sok mérgező anyag ellen, amelyeknek ott sajnos elkerülhetetlenül ki vagy téve !!!

Műszaki adatok:

Működési feszültség:220V / 50Hz
Max. Energiafogyasztás:45 W (0,2 A)
Max. Légkeringés:3. szakasz: 250 m³/h
Mittelwert Luftumwälzung :2. fokozat: 230 m³/h
Niedrigste Luftumwälzung:1. szakasz: 210 m³/h
Zajkeltés:1. szint: 38 dB(A), 2. szint: 42 dB(A), 3. szint: 49 dB(A)
Alkalmas max.:40 m² (100 m³)
A termék mérete (H/W/D):600 x 352 x 204 mm
Súly:13,5 kg
Szállítási terjedelem:Légtisztító, hálózati kábel, használati utasítás
Színes:Fehér

Egyéb:

Ha egy másik >erősebb/gyengébb< légtisztító érdekli, kérjük, használja az alábbi linket: Légtisztító WDH

A WDH® minőségi termék vagy márka, amely szinte kizárólag szakkereskedőkön keresztül érhető el. A WDH® klímaberendezések az elmúlt években kiváló hírnevet szereztek maguknak a kiváló minőségű párátlanító berendezések terén. A minőségi szabványok például a következők: tartósság, a megadott teljesítménynek való megfelelés, a "GS" által tesztelt, természetesen CE megfelelőség és újrahasznosítható anyagok

Nálunk márkás terméket és természetesen teljes körű ügyfélszolgálatot kap, még a garanciaidő lejárta után is !
Minden munkanapon szállítunk ! (Gyors banki átutalás esetén a készüléket általában a vásárlást követő 2-3 munkanapon belül megkapja) !
Mi vagyunk az egyik piacvezető cég Németországban a párátlanítók közvetlen értékesítésében, és garantáljuk Önnek, hogy ezt vagy egy komolyan hasonló készüléket senki másnál nem kap olcsóbban!

Szállítási költségek egységenként Németországba:

Ezt a terméket a UPS címen szállítjuk, hogy gyorsan és sérülésmentesen érkezzen!
Németország:EUR 9.00

Szállítási költségek készülékenként más uniós országokba és Svájcba:

Ezt a terméket külföldre szállítjuk a UPS, hogy gyorsan és sérülésmentesen érkezzen!
Ausztria:EUR 20.00
BeNeLux EUR 20.00
Svájc EUR 39.00
Az EU többi része* EUR 39.00
*Idegen szigetek nélkül!
Details
Tételszám. WDH-H6
EAN 4260196711098
Gyártó WDH
(térfogat) súly: 17.00 kg
Shipping Company UPS
 
Ajánlott kiskereskedelmi ár (RRP): EUR 529.00
Az árunk: EUR 469.00
beleértve a honlapot is MwSt
 
Állam
Mennyiség

Vásárlói vélemények

1 4.0
 • Szerző: Bärbel G.
  Liebes Aktobis Team, der Service ist super. Danke für die schnelle und professionelle Abwicklung. Produkt läuft nun seit einigen Tagen und ich habe nichts auszusetzen. Liebe Grüße
: *
: *
: *
Kérjük, ismételje meg a számokat a grafikus mezőben:


*
Aktív szénszűrő (egyszemélyes) WDH-220B
Illóolaj-készlet Levendula, kakukkfű, eukaliptusz, citromfű, rozmaring és bergamott
Aktív szénszűrő WDH-AP1101
Aktív szénszűrő (egyszemélyes) WDH-220B Illóolaj-készlet Levendula, kakukkfű, eukaliptusz, citromfű, rozmaring és bergamott Aktív szénszűrő WDH-AP1101
€19.50
€24.00
€19.00
 
Akkumulátoros kézifúvó WDH-6601
Aromadiffúzor WDH-AD31
Felhasználói képzés az ózonkezelés témakörében
Akkumulátoros kézifúvó WDH-6601 Aromadiffúzor WDH-AD31 Felhasználói képzés az ózonkezelés témakörében
€49.90
€24.90
€120.00
 
Autó légtisztító WDH-AP121212
Adszorpciós párátlanító WDH-DS3
Aktív szénszűrő WDH-AF500B
Autó légtisztító WDH-AP121212 Adszorpciós párátlanító WDH-DS3 Aktív szénszűrő WDH-AF500B
€55.00
€219.00
€38.00
 
9in1 levegőminőség-monitor
9in1 levegőminőség-monitor
€309.00