Home :: Légtisztítók és ózongenerátorok :: Légtisztító WDH-660b

Légtisztító WDH-660b

Anklicken um Bild zu bewegen
3D image Luftreiniger_WDH-660B_Video
Az árunk: EUR 235.00
beleértve a honlapot is MwSt
 
Állam
Mennyiség
Finom por ? Pollen ? Nikotin ? Szagok ? Baktériumok ? Vírusok? Kórokozók ? Formák ?
Légtisztító WDH-660b
Speciális technológiával és UVC lámpával az egészségesebb életért, asztmásoknak és allergiásoknak ajánlott !!!
Csak EUR 235.00beleértve. MwSt és plusz Szállítási költségek

Ez a többfunkciós légtisztító a jól bevált WDH-988b modern utódmodellje. Kiterjedt funkciókat kínál viszonylag alacsony áron.

A WDH-660b légtisztítót a legújabb technikai ismeretek szerint optimalizálták, energiatakarékos PG ventilátor motorjának köszönhetően nagyon csendes, és készenléti állapotban kevesebb mint egy wattot fogyaszt. A készülék azonnal használatra kész (nincs szükség telepítésre vagy összeszerelésre)!
A széleskörű funkciók mellett a távirányítót is tartalmazza a szállítási terjedelem, valamint egy aromacsomagot (illatpatron) kis ajándékként. Így azonnal elkezdheted!
A készülék 2 x HEPA és 2 x aktív szén és katalizátor szűrő kombinációval, valamint UVC lámpával működik. Egy átlagos légszennyezett háztartásban és a légtisztító napi kb. 8 órás működése mellett a szűrők kb. 1 évig tartanak! Az UVC-lámpa élettartama kb. 3000 üzemóra.

Az ajánlott kiskereskedelmi ár (RRP) EUR 279.00

Jellemzők és előnyök:

 • HEPA-szűrő: Az egyik legjobb szűrő, amely akár 0,0001 mm-es részecskéket is felfog és kiszűr. Ez magában foglalja a polleneket, baktériumokat és port 99,99%-os tisztasági aránnyal !!!
 • Aktív szén- és katalizátorszűrő kombináció: Elnyeli és megtisztítja a füst és a szagok számos típusát (pl. cigarettafüst), és lebontja a mérgező füstök akár 90%-át (pl. formaldehid, H2S, NH3).
 • UV-C fény (opcionális): Megsemmisíti a leggyakoribb baktériumok és vírusok számos típusát, még akkor is, ha azok a levegőben lévő aeroszolokban vannak, a még egészségesebb környezetért ! Azt is biztosítja, hogy maga a szűrő soha nem válhat a baktériumok táptalajává !(A légbeszívó tengely mindkét oldalán két 6W-os UVC lámpa van felszerelve)
 • Anioncserélő (opcionális): Másodpercenként több mint 5 millió aniont termel, amelyek proaktívan küzdenek a füst és más szennyeződések ellen a helyiségben.
 • Ózon (opcionálisan kapcsolható): Küzd a szagok, baktériumok, penészspórák, vegyszerek és sok más szennyeződés és szennyezőanyag ellen a levegőben és a TARTALOMBAN (pl. tapétában, szőnyegekben, kárpitokban és textíliákban) !
 • Levegőérzékelő (opcionálisan kapcsolható): Automatikusan méri a levegő minőségét. Ha a meghatározott levegőminőség jó, a légtisztító automatikusan kikapcsol. Ha az eredmény az ellenkezője, és a levegő minősége rosszabb vagy gyenge, a légtisztító automatikusan bekapcsol vagy az erős, közepes és gyenge üzemmódra kapcsol.
 • Időzítő: Az időzítővel beállíthatja/kiválaszthatja a készülék hátralévő üzemidejét legfeljebb 12 órára.
 • 3 sebességfokozat:
 • Erős, közepes és gyenge.
 • Éjszakai üzemmód: A kijelzőpanel ki van kapcsolva, és a működés rendkívül csendes.
 • Érintőpaneles kijelző: Ezzel a modern kezelőpanellel gyorsan, pontosan és intuitív módon végezheti el a beállításokat. Ezenkívül mindig gyors áttekintése van az összes beállításról.
 • Aroma forgalmazó: Kívánságra kellemes illatokat lehet a helyiségben az aromaelosztón keresztül terjeszteni. (Egyszerűen helyezze az illatanyagokat a légtisztító felső hátsó részén található kis fiókba)
 • Több légbeszívó: Egyidejű légbeszívás több oldalról. A gyors és hatékony légtisztításhoz.
 • Távirányító: Tartalmaz egy távirányítót, amely további kényelmes vezérlést biztosít szinte minden funkcióhoz.
 • Hőmérséklet és páratartalom kijelző: A légtisztító további információként megmutatja az aktuális szobahőmérsékletet, valamint a helyiség relatív páratartalmát.
 • Szűrőcsere-jelző: Világít, ha a szűrőket ki kell cserélni.
 • Egyszerű karbantartás: Szükség esetén a szűrők 2 perc alatt cserélhetők! Ezt bárki megteheti műszaki ismeretek és eszközök nélkül is !

Awards and Certifications:

 • Természetesen CE (EMC + LVD) megfelelőséggel

Felhasználási példák:

 • Asztmások és allergiások: A < 5 µm-es részecskeméretű részecskék belélegezhetőnek, < 2-3 µm-esek pedig alveolárisnak tekintendők. Ezzel a légtisztítóval az allergiások és érzékenyek végre újra szabadon lélegezhetnek, köszönhetően a finom porok, penészgombák, baktériumok, atkaallergének, pollenek és sok más kórokozó kivételesen magas szűrési arányának!!!
 • Egészségesebb klíma: Nem szeretne egészségesebb és optimálisabb beltéri klímában élni? Ezzel a légtisztítóval egészségesebb környezetet és ezáltal érezhető jó közérzetet teremt! Ez különösen fontos a gyermekek, idősek és betegek számára !!!
 • Szagtalanítás : Ki ne tudná, hogy akár fondü, sütőedények vagy egyéb ételek főzése után a szag néha napokig elkíséri a helyiségekben. De a légtisztítónk gyorsan véget vet ezeknek a szagoknak !
 • Dohányzás megszüntetése: Ön vagy szerettei dohányoznak ? Ennek a légtisztítónak köszönhetően nem csak a cigaretta, pipák, szivarok stb. kellemetlen füstje szívódik fel gyorsan és semlegesül, de a nikotinnak többé nincs esélye arra, hogy megtelepedjen otthonában és a fehérből sárgává váljon !!!
 • Finompor és kipufogógázok eltávolítása: Ha forgalmas út mellett vagy nagyvárosban élsz, védd meg magad légtisztítónkkal a levegőben lévő sok mérgező anyag ellen, aminek ott sajnos elkerülhetetlenül ki vagy téve!!!

Műszaki adatok:

Működési feszültség:220-240 V / 50 Hz
Légkeringés:Éjszaka: 80 m³/h, 1. szint: 180 m³/h, 2. szint: 260 m³/h, 3. szint: 330 m³/h
Zajkeltés:1. szint: 44 dB(A), 2. szint: 48 dB(A), 3. szint: 50 dB(A)
Alkalmas max.:45 m²-ig (112 m³)
A termék mérete (H/W/D):536 x 360 x 206 mm
Súly:6,5 kg
Max. Energiafogyasztás:51 W (0,2 A)
Szállítási terjedelem:Légtisztító, hálózati kábel, illatpatron, használati utasítás
Színes:Fehér

Egyéb:

Ha egy másik >erősebb/gyengébb< légtisztító érdekli, kérjük, használja az alábbi linket: Légtisztító WDH

A WDH® minőségi termék vagy márka, amely szinte kizárólag szakkereskedőkön keresztül érhető el. A WDH® klímaberendezések az elmúlt években kiváló hírnevet szereztek maguknak a kiváló minőségű párátlanító berendezések terén. A minőségi szabványok például a következők: tartósság, a megadott teljesítménynek való megfelelés, a "GS" által tesztelt, természetesen CE megfelelőség és újrahasznosítható anyagok

Nálunk márkás terméket és természetesen teljes körű ügyfélszolgálatot kap, még a garanciaidő lejárta után is !
Minden munkanapon szállítunk ! (Gyors banki átutalás esetén a készüléket általában a vásárlást követő 2-3 munkanapon belül megkapja) !
Mi vagyunk az egyik piacvezető cég Németországban a párátlanítók közvetlen értékesítésében, és garantáljuk Önnek, hogy ezt vagy egy komolyan hasonló készüléket senki másnál nem kap olcsóbban!

Szállítási költségek egységenként Németországba:

Ezt a terméket a UPS címen szállítjuk, hogy gyorsan és sérülésmentesen érkezzen!
Németország:EUR 6.50

Szállítási költségek készülékenként más uniós országokba és Svájcba:

Ezt a terméket külföldre szállítjuk a UPS, hogy gyorsan és sérülésmentesen érkezzen!
Ausztria:EUR 15.00
BeNeLux EUR 15.00
Svájc EUR 22.00
Az EU többi része* EUR 22.00
*Idegen szigetek nélkül!
Details
Tételszám. WDH-660b
EAN 4260196711128
Gyártó WDH
(térfogat) súly: 9.00 kg
Shipping Company UPS
 
Ajánlott kiskereskedelmi ár (RRP): EUR 279.00
Az árunk: EUR 235.00
beleértve a honlapot is MwSt
 
Állam
Mennyiség

Vásárlói vélemények

2 4.3
 • Szerző: Kunde-2046569 at shopvote.de
  Der Touch-Screen zusammen mit der Fernbedienung erlauben einem erfolgreich das Gerät wie erwünscht einzustellen. Man muss die Fernbedienung nahe an die obere linke Seite des Geräts halten damit das Gerät darauf reagiert (der Touch-Screen reagiert nicht immer zuverlässig oder ich habe noch nicht herausgefunden wie ich ihn dazubringen kann, zuverlässig zu reagieren).

  Es hat keinen Schwammvorfilter mehr wie das Vorgängergerät (ich glaube dass der HEPA-Filter dadurch mehr beansprucht wird). Andererseits hatte ich mehr oder weniger Probleme mit der Reinigung des Schwammvorfilters beim Vorgängergerät, aber er war wenigstens vorhanden (und ich kann ihn selber entfernen wenn ich ihn nicht mehr haben will). Es gibt nur einen rigiden Kunststoff"filter" mit größeren Löcher, der meiner Meinung nach nicht wirklich größere Staubpartikel auffangen wird. (Ein Konkurenzgerät hat einen Vorfilter, aber keine Anionfunktion, keine Ozonfunktion, und keine UV-Lampe).
 • Szerző: WinfriedS
  Wir sind sehr zufrieden mit dem Produkt und es wurde schnell geliefert.
: *
: *
: *
Kérjük, ismételje meg a számokat a grafikus mezőben:


*
Aktív szénszűrő WDH-AP1101
Aktív szénszűrő (egyszemélyes) WDH-220B
Illóolaj-készlet Levendula, kakukkfű, eukaliptusz, citromfű, rozmaring és bergamott
Aktív szénszűrő WDH-AP1101 Aktív szénszűrő (egyszemélyes) WDH-220B Illóolaj-készlet Levendula, kakukkfű, eukaliptusz, citromfű, rozmaring és bergamott
€19.00
€19.50
€24.00
 
Felhasználói képzés az ózonkezelés témakörében
Autó légtisztító WDH-AP121212
Akkumulátoros kézifúvó WDH-6601
Felhasználói képzés az ózonkezelés témakörében Autó légtisztító WDH-AP121212 Akkumulátoros kézifúvó WDH-6601
€120.00
€55.00
€49.90
 
Aromadiffúzor WDH-AD31
Adszorpciós párátlanító WDH-DS3
Aktív szénszűrő WDH-AF500B
Aromadiffúzor WDH-AD31 Adszorpciós párátlanító WDH-DS3 Aktív szénszűrő WDH-AF500B
€24.90
€219.00
€38.00
 
9in1 levegőminőség-monitor
9in1 levegőminőség-monitor
€309.00