Home :: Szállítási partner

Szállítási partner

Szállítási és logisztikai partnereink

Itt szeretnénk elmagyarázni Önnek, hogyan szállítjuk a megrendelt termékeket.

Ha a megrendelése csomag, akkor általában UPS standard csomagküldővel küldjük a megrendelését. Ha 12 óráig megkapjuk a megrendelését, általában még aznap átadjuk a csomagot a UPS-nek, és Ön a következő munkanapon (hétfőtől péntekig) megkapja a csomagot. Ez azonban nem garantált szállítási idő, és bizonyos régiókban két munkanapot is igénybe vehet, mire Ön megkapja az árut. Kap tőlünk egy e-mailt a nyomon követési számmal, és a UPS weboldalán nyomon követheti a küldeményt. Ha Ön nincs otthon, a UPS két további kézbesítési kísérletet tesz, mielőtt az árut egy közeli UPS Store-ba küldi. Értesítést fog kapni a postaládájába. Önnek 7 napja van arra, hogy átvegye csomagját a UPS üzletében. Ezt követően a csomagot visszaküldjük.
Ha kisebb szállítási időre van szüksége, felár ellenében UPS Express-szel is elküldhetjük áruját reggel 9 vagy 12 óra előtt, ami garantálja a következő munkanapon történő kézbesítést egy bizonyos időpont előtt.

Egyes csomagokat a DHL csomaggal is küldünk, ami a postahivatalokba vagy csomagküldő állomásokra történő kézbesítésre vonatkozik. A DHL csomagokat azonban a DHL nagyon korán veszi át, ezért általában csak a következő munkanapon (hétfőtől péntekig) tudjuk átadni a DHL csomagokat a DHL-nek. A DHL szombatonként is kézbesít magánügyfeleknek.

A szállítmányozási tételek esetében a megrendelt árut általában a helyi szállítmányozóval, az NTS Rodgau-val szállítjuk, amely a CTL általános árufuvarozási együttműködés tagja. A legtöbb esetben ez azt is jelenti, hogy az Ön áruját a CTL-hálózathoz tartozó, a helyi területért felelős szállítmányozó szállítja ki teherautóval. Kérjük, vegye figyelembe a webáruházunkban található, az "ingyenes szemétszállítás" szállítási módra vonatkozó információkat is. A Németországon belüli szállítmányozás általában 2-3 munkanapot vesz igénybe, és Ön tájékoztatást kap arról, hogy a szállítmányozó mikorra tervezi a kézbesítést, és Ön közvetlenül kapcsolatba léphet a helyi szállítmányozóval, hogy beállítsa ezt az időpontot. Külföldre irányuló küldemények esetében a tranzitidő ennek megfelelően hosszabb. Egyes tételek esetében logisztikai okokból a DHL Fracht fuvarozót is igénybe vehetjük.

ha más szállítási lehetőségeket szeretne megbeszélni velünk, javasoljuk, hogy a megrendelés leadása előtt lépjen kapcsolatba velünk, mivel a lehetőségeink nagyon korlátozottak, miután az árut átadtuk a szállítmányozó cégnek.

Mint mindig, most is elérhetőek vagyunk e-mailben vagy telefonon munkaidőben.