Home :: Képzések

Képzések

Képzések
Itt foglalhatsz ozonozással és szárítással kapcsolatos tanfolyamokat ! Ezekre a képzésekre az Aktobis AG Rodgau (Hessen) székhelyén kerül sor.

Cikk

Felhasználói képzés az ózonkezelés témakörében
Jelenleg nem elérhető

Ez az ózonkezelés érzékeny témájáról szóló felhasználói tanfolyam kifejezetten mindazoknak a személyeknek szól, akik ózont kívánnak használni, különösen a fertőtlenítés, a penész elleni védekezés és a szagok semlegesítése területén, és akik a szükséges szaktudást is bizonyítani kívánják. A tanfolyam után minden résztvevő kap egy személyes tanúsítványt, amely igazolja, hogy megfelelő oktatásban részesült ezen a területen.

Az árunk: €120.00
beleértve a honlapot is MwSt
Mennyiség Elfogyott
Szakmai szeminárium a professzionális vízkár helyreállítás és épületszárítás bevezetéséről
Jelenleg nem elérhető

Ez a szakmai szeminárium a kezdőknek és azoknak az átváltozóknak szól, akik szeretnék bővíteni szakterületeiket a nedvességkárok és a hozzájuk kapcsolódó tipikus épületszárítás irányába. A tanfolyam az alapismereteket és elsősorban a műszaki épületszárítással kapcsolatos tipikus gyakorlati orientációt foglalja magában. Ezt követően minden résztvevő kap egy személyes tanúsítványt, amely igazolja, hogy megfelelő oktatásban részesült ezen a területen.

Az árunk: €98.00
beleértve a honlapot is MwSt
Mennyiség Elfogyott